Matematika a statistika v pokeru - Trinh Viet, Son; Chrobok, Viktor; Sokol, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato práce se zabývá karetní hrou poker, konkrétněji variantou Texas hold’em. Práce podává přehled o základní matematice v pokeru a nejdůležitější pokerové statistické ukazatele. Dále bude v práci představen program, který hledá optimální strategii pro hru s 2 hráči a následně bude tato strategie porovnána s exploit strategií. K vytvoření exploit strategie bylo zapotřebí odehrát kolem 50 tisíc partií, aby byly nashromážděny dostatečné informace o hráčích.
Vedoucí práce: Viktor Chrobok
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses