Vedení týmů v průběhu pandemie COVID 19 - Pohanková, Vendula; Lorencová, Hana; Gašková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Problematika vedení týmů v době pandemie Covid 19 se řadí k velmi aktuálním tématům, jelikož má a bude mít obrovský dopad na individuální, institucionální, společenské i globální úrovni. Z toho důvodu se diplomová práce zabývá tématem vedení týmů v průběhu pandemie Covid 19. Cílem práce je popsat a srovnat styl vedení týmů před a v průběhu pandemie Covid 19, a to ve vybrané Bance v České republice a poté navrhnout doporučení, která pomohou lídrům vést tým v době pandemie. K dosažení výše stanoveného cíle je použita kvalitativní metoda sběru dat. Využit byl polostrukturovaný online rozhovor pro detailnější pochopení individuálních odpovědí. Výzkumu se zúčastnilo 16 manažerů. Přepis jednotlivých rozhovorů a jejich následné kódování bylo zpracováno v softwaru MAXQDA 2020. V rámci praktické části jsou navrhnuté doporučení ke zlepšení vedení týmů v době pandemie ve vybrané Bance, což je přínosem této práce.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses