Návrh SSBI riešenia pre podporu riadenia malej firmy - Varga, Adrián (2021)
Cieľom mojej bakalárskej práce je návrh SSBI riešenia pre malú spoločnosť (autoservis), ktoré pokrývalo potreby tejto konkrétnej spoločnosti a poskytne im konkrétnu informačnú bázu o chode a dôležitých ukazovateľoch ich podnikania. V teoretickej časti sú uvedené základné termíny a väzby z oblasti „Business Intelligence“ a „Self Service Business Intelligence“ ako aj iné dôležité pojmy, ktoré s touto problematikou súvisia. Nachádza sa tu aj základný popis spracovávanej spoločnosti a odvetvia/prostredia, v ktorom podnikajú. Praktická časť práce sa následne venuje už samotnému vypracovaniu SSBI riešenia a to od koncepcie riešenia, vytvárania modelu, spracovávania dát, až po vytvorenie samotného dashboardu v Power BI.