Návrh SSBI riešenia pre podporu riadenia malej firmy - Varga, Adrián; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Cieľom mojej bakalárskej práce je návrh SSBI riešenia pre malú spoločnosť (autoservis), ktoré pokrývalo potreby tejto konkrétnej spoločnosti a poskytne im konkrétnu informačnú bázu o chode a dôležitých ukazovateľoch ich podnikania. V teoretickej časti sú uvedené základné termíny a väzby z oblasti „Business Intelligence“ a „Self Service Business Intelligence“ ako aj iné dôležité pojmy, ktoré s touto problematikou súvisia. Nachádza sa tu aj základný popis spracovávanej spoločnosti a odvetvia/prostredia, v ktorom podnikajú. Praktická časť práce sa následne venuje už samotnému vypracovaniu SSBI riešenia a to od koncepcie riešenia, vytvárania modelu, spracovávania dát, až po vytvorenie samotného dashboardu v Power BI.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses