Strategická analýza společnosti Smarty CZ a.s. - Pinček, Dominik; Sieber, Patrik, 1977-; Syrová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhotovení strategické analýzy společnosti Smarty CZ a.s., která se zaměřuje na prodej elektronických zařízení. Práce se skládá z části teoretické, kde jsou představeny základní pojmy a postupy jednotlivých metod. V části praktické jsou poté veškeré poznatky z první části aplikovány na vybraný podnik. Pomocí dílčích analýz bude možné určit příležitosti, hrozby, silné a slabé stránky sledované společnosti. Veškerá zjištění budou na závěr shrnuta v analýze SWOT a bude zhodnoceno jejich vzájemné působení na společnost Smarty CZ a.s.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses