Strategická analýza vybraného podniku (pekárna) - Kiwa, Martin; Dvořáček, Jiří, 1947-; Žatecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou společnosti Knappe s.r.o. Hlavním cílem této práce je zhodnotit konkurenceschopnost firmy v pekárenském oboru na základě vymezení silných a slabých stránek společnosti a identifikace hlavních příležitostí a hrozeb, které mají na její fungování vliv. Práce je rozdělena do dvou částí, na teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou představeny metody strategické analýzy, které jsou následně v části praktické aplikovány na sledovaný podnik Knappe s.r.o. Výstupy jednotlivých analýz jsou shrnuty a ohodnoceny za pomoci SWOT analýzy. Na závěr práce jsou formulována strategická doporučení, která by měla být přínosná pro další rozvoj podniku.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses