Strategická analýza EKOFRUKT Slaný, spol. s.r.o. - Karaseva, Elizaveta (2021)
Bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou společnosti EKOFRUKT Slaný, spol. s r.o.. Hlavním cílem bakalářské práce je zhodnotit pozici firmy na trhu s ohledem na hlavní konkurenční firmy v odvětví. Práce se dělí na dvě části na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje nástroje externí a interní analýzy. Praktická část identifikuje a vyhodnocuje silné a slabé stránky uvnitř firmy a formuluje doporučení pro aktualizaci strategie společnosti.