Dizajn prezentačného webu a interaktívneho modelu pre QTir Warehouses - Škop, Radovan; Dědic, Filip; Rešovská, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Bakalárska práca sa zaoberá priblížením oblastí User Experience, User Interface a následnou aplikáciou poznatkov pri tvorbe návrhu. Cieľom práce je návrh prezentačnej webovej stránky a interaktívneho modelu pre produkt zefektívňujúci pohyb a odbavenie nákladných vozidiel vo výrobných podnikoch a logistických areáloch. Teoretická časť práce detailnejšie rozoberá spomínané oblasti. Postupne sú predstavené jednotlivé pojmy, princípy a metódy spojené s tvorbou návrhov. Súčasťou je taktiež uvedenie oblasti prezentačných webových stránok so špecifikami v technologicko – logistickej oblasti. Praktická časť práce vychádza z poznatkov teoretickej časti a je spracovaný proces tvorby prostredníctvom výskumu, samotnej tvorby návrhov, ktorých výstup je interaktívny prototyp a jeho testovanie na používateľoch.
Vedoucí práce: Filip Dědic
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses