Atraktivita firem velké čtyřky a obdobných konzultačních firem pohledem studentů a absolventů VŠ - Šlingrová, Klára; Legnerová, Kateřina, 1965-; Fuksová, Renata; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Hlavním cílem bakalářské práce je určit nejatraktivnější poradenskou společnost pro studenty a absolventy vysokých škol a zjistit faktory, které tuto atraktivitu ovlivňují. Práce zjišťuje silné a slabé stránky vybraných poradenských společností. V neposlední řadě práce určuje, dle kterých faktorů se studenti a absolventi rozhodují při výběru zaměstnavatele. Teoretická část práce definuje pojmy jako je atraktivita zaměstnavatele, employer brand management či HR marketing. V praktické části jsou představeny čtyři největší poradenské společnosti v České republice. Následuje interpretace vlastního výzkumu, kterého se zúčastnilo 307 respondentů. Na základě výsledků dotazníkového šetření jsou zodpovězeny výzkumné otázky a na závěr jsou uvedena doporučení pro poradenské společnosti.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses