Podnikatelský plán – založení cykloservisu - Hofštetr, Jan (2021)
Cílem této práce je vytvoření podnikatelského plánu zatím neexistující firmy zabývající se servisními službami a prodáváním zboží pro cyklisty a zhodnocení jeho proveditelnosti. Formálně je bakalářská práce rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část zpracovává především strukturu podnikatelského plánu. Praktická část vytváří konkrétní podnikatelský plán včetně analýzy okolí podniku či odhadu poptávky pomocí dotazníkového šetření. Součástí praktické části je finanční plán sestavený na první čtyři roky podnikání. Výsledkem bakalářské práce je zhodnocení šance na úspěšné založení tohoto konkrétního podniku.