Marketingový potenciál zámku Libochovice - Hrzánová, Štěpánka; Černá, Jitka, 1961-; Boučková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce s názvem „Marketingový potenciál zámku Libochovice“ se zabývá zlepšením propagace, a tím i zvýšení návštěvnosti zámku Libochovice. V teoretické části je popsána důležitá terminologie související s marketingem, a to konkrétně marketingový mix, marketingový výzkum, marketingová komunikace, reklama a internetový marketing. Jsou zde také definovány analýzy makro a mikro prostředí, včetně popisu vědecké studie a dalších analýz. Praktická část je rozdělena na několik částí, a to na situační analýzu zámku Libochovice, dosavadní rozbor současné komunikace s kastelánkou zámku a porovnání se zámkem Ploskovice pomocí časových řad. Důležitou součástí praktické části je dotazníkové šetření a provedené analýzy SWOT pro zámek Libochovice a analýza PEST, jak pro zámek Libochovice, tak pro zámek Ploskovice. V závěru práce jsou shrnuty limity výzkumu a výstupy, doporučení a návrh kampaní, které by měly zlepšit komunikaci zámku Libochovice s veřejností.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses