Aplikace na zpracování daňových formulářů v SAP Success Factors - Ramba, David; Palovská, Helena, 1959-; Uhlíř, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Bakalářská práce se věnuje návrhu a vývoji aplikace na zpracování daňových formulářů pro SAP SuccessFactors. Konkrétně se jedná o formulář prohlášení daně z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a žádost o roční zúčtování záloh a daňového zvýhodnění. Cílem této práce je vytvořit SAPUI5 aplikaci pro SAP SuccessFactors, která se bude používat pro zpracování daňových formulářů. Pro dosažení cíle bylo potřeba provést analýzu technologií SAP, provést analýzu formulářů a ze získaných informací navrhnout řešení, podle kterého se aplikace realizovala. Návrh řešení obsahoval funkcionality, kterými musí aplikace disponovat a návrh databáze, jež bude sloužit pro uchování dat z formulářů. Výsledkem této práce je aplikace pro zpracování daňových formulářů, jenž ulehčuje práci zaměstnancům a mzdovým účetním se zpracováním formulářů. Aplikace je součástí HR nástroje SAP SuccessFactors, tím je zajištěno uchování informací zaměstnance na jednom místě a zjednodušený přístup k aplikaci.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses