Projekty reimplementace ERP systémů - Velička, Ondřej (2021)
Zaměřením této práce je shromáždit poznatky o ERP systémech, o možnostech jejich zavedení a na těchto základech vytvořit případovou studii reimplementace ERP systému mezinárodní farmaceutické společnosti; studie i společnost jsou inspirované skutečným projektem a podnikem, požadavky projektu v této práci reflektují ty skutečné. V případové studii se hledá takové řešení ERP systému, které bere v potaz současný stav podniku a požadavky na projekt s důrazem na hladký průběh reimplementace a lean přístup k řízení podniku. Vypracovaný projekt také nabízí možnost potenciálního digitálního růst v budoucnu.