Projekty reimplementace ERP systémů - Velička, Ondřej; Svatá, Vlasta, 1952-; Vassilyev, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Zaměřením této práce je shromáždit poznatky o ERP systémech, o možnostech jejich zavedení a na těchto základech vytvořit případovou studii reimplementace ERP systému mezinárodní farmaceutické společnosti; studie i společnost jsou inspirované skutečným projektem a podnikem, požadavky projektu v této práci reflektují ty skutečné. V případové studii se hledá takové řešení ERP systému, které bere v potaz současný stav podniku a požadavky na projekt s důrazem na hladký průběh reimplementace a lean přístup k řízení podniku. Vypracovaný projekt také nabízí možnost potenciálního digitálního růst v budoucnu.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses