Strategická analýza okolí společnosti Karlovarská Korunní s.r.o. - Kozlenko, Olha; Boukal, Petr, 1962-2022; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit na základě provedené strategické analýzy okolí společnosti Karlovarská Korunní s.r.o. faktory okolí, které v dnešní době působí na společnost, a zjistit, co vedlo skupinu Kofola ke koupi společnosti Karlovarská Korunní s.r.o. a jaký je výhled společnosti do budoucna. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část obsahuje vymezení klíčových pojmů a metod strategické analýzy, které jsou v následující praktické části aplikovány na analyzovanou společnost. Analýza makrookolí je představena analýzou PESTEL a mikrookolí je hodnoceno Porterovým modelem 5 konkurenčních sil, analýzou konkurence a analýzou zájmových skupin. Výstupem této bakalářské práce jsou strategická doporučení ohledně budoucího rozvoje společnosti Karlovarská Korunní s.r.o.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses