Návrh marketingové strategie podniku Schrothovy léčebné lázně a.s. - Nezvalová, Anna (2021)
Bakalářská práce se věnuje zhodnocení a návrhu marketingové strategie pro podnik Schrothovy léčebné lázně s.r.o. Teoretická část seznamuje se základními pojmy marketingu, marketingové strategie a marketingového mixu a popisuje konkrétní části situační analýzy. Praktická část se věnuje vypracování situační analýzy, díky které je možné zhodnotit současný stav firmy na trhu a její pozici vzhledem ke konkurenci. Výstupy ze situační analýzy jsou shrnuty do SWOT analýzy. Na základě SWOT analýzy je vytvořen návrh marketingové strategie společnosti, jehož součástí je vytvoření marketingového mixu pro jednotlivé potencionální segmenty společnosti. Dále jsou definovány dílčí cíle, které podpoří marketingovou strategii Schrothových léčebných lázní s.r.o.