Návrh marketingové strategie pro společnost RECYVECI s.r.o. - Ondráková, Michaela; Bartoš, Petr; Vavřínová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce má za cíl návrh marketingové strategie pro společnost RECYVECI s.r.o., a to z důvodu její dosavadní absence. První, teoretická část se zaměřuje na koncepce marketingové strategie, která se rozděluje na analýzu vnějšího a vnitřního prostředí. Ty jsou následně uvedeny v praxi a vztaženy na konkrétní firmu RECYVECI s.r.o. Sekundární výzkum praktické části umožní nahlédnout do vnějšího a vnitřního prostředí pomocí PEST analýzy, analýzy konkurence, zákazníků a marketingového mixu. Následně je provedena analýza nákupního chování zákazníků, která díky dotazníkovému šetření přináší nové vhledy na situaci trhu i firmy. Otázky primárního výzkumu, jehož účastníky se staly dvě specifické skupiny, jsou seřazeny do souvislostí marketingového mixu a na základě jejich výsledků jsou navrhnuta doporučení.
Vedoucí práce: Petr Bartoš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses