Nákup, zásobování a skladování statků denní potřeby a potravin resortu Tulia Zanzibar Unique Beach Resort v Africe - Vopelka, Martin (2021)
Tato bakalářská práce zpracovává téma logistiky nákupu, zásobování a skladování statků denní potřeby exotického resortu na východě Afriky. Cíl práce je vyhodnocení efektivity pomocí výkonových ukazatelů KPI a nalezení optimálních hodnot těchto metrik. Výzkum se provádí na základě kvalitativních metod hodnotících KPI z oblasti logistiky skladů a hoteliérství obecně. Pro práci se používají především primární data získaná přímo z jednotlivých oddělení resortu, sekundární data pomáhají při vypracování teoretické části. Zde se pracuje především s odbornými pracemi obdobného tématem.