Adaptace inovací pro věrnostní klub Hollandia Karlovy Vary s.r.o - Karlík, Adam (2021)
Bakalářská práce se zabývá věrnostním klubem společnosti Hollandia Karlovy Vary s.r.o. Cílem této práce je zhodnocení vnímání věrnostního klubu Hollandia z pohledu členů klubu. To povede k větší spokojenosti členů a může to přilákat i nové členy. Teoretická část se zaměřuje na věrnostní programy, loajalitu a věrnost zákazníků. V metodologické části jsou definovány dvě výzkumné otázky, které mají pomoci k naplnění cíle a následně jsou popsány použité metody a data. Praktická část zpočátku popisuje vnímání věrnostních programů v České republice a následně zkoumá spokojenost členů věrnostního klubu pomocí dotazníkového šetření. Dále se výzkum věnuje vracejícím se uživatelům a zkoumá důvod, proč lidé opouští věrnostní klub během registrace. Primárním doporučením je přidat bodově levnější odměny do katalogu dárků, mít více produktů, které obsahují kódy, a zjednodušit registraci do věrnostního klubu Hollandia.