Business model sportovní značky pro bojová umění - Landa, Josef; Müllerová, Jana; Bočková, Nina, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou business modelu sportovní značky zaměřující se na bojová umění. Popisuje produkt, pomocí kterého se namotávání bandáží stane snadnější a rychlejší. Cílem práce je sestavení business modelu, ověření realizovatelnosti nápadu a zájmu zákazníků. Zobrazení business modelu probíhá pomocí koncepce Lean Canvas od Ash Maurya společně s doplněním o další body, které nabízí Business Model Canvas od Osterwaldera. Pro ověření zájmu zákazníků jsou provedeny polostrukturované rozhovory, které jsou doplněny o užitečné informace vycházející z obsahové analýzy recenzí konkurenčních produktů. Dále je provedena SWOT analýza projektu. Na základě reflektování všech částí práce je vytvořený modifikovaný LC a představena výsledná podoba finálního produktu.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses