Metodika tvorby týmových prací v předmětu 4IT115 - Salavec, Jakub; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá projektem týmové semestrální práce v předmětu 4IT115 vyučovaném na Vysoké škole ekonomické v Praze. Tento projekt se skládá z analýzy, návrhu a implementace aplikace. Pro úspěšné zakončení projektu je k dispozici velké množství zdrojů, ale žádný z nich není jednoduše použitelnou metodikou pro týmovou úlohu. Absence této metodiky může zpomalovat postup studentů, případně je zarazit hned na začátku, protože udělat ten správný první krok u týmového projektu není vůbec jednoduché bez předchozích zkušeností. Cílem této práce je navrhnout studentům jednoduchou metodiku, pomocí které splní všechny náležitosti týmové semestrální práce. Tohoto cíle bylo dosaženo analýzou vlastností metodik vývoje softwaru, vlastností projektu týmové semestrální práce a základní literatury pro tento předmět. Tyto informace, spolu s praktickou zkušeností s týmovou semestrální prací, vedly k vytvoření metodiky pro projekt týmové semestrální práce. Vzniklá metodika má velice úzké zaměření, které ji umožňuje být hodně konkrétní v používaných nástrojích i technikách. Výsledkem je eliminace kroku přizpůsobení metodiky projektu.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses