Fundraising neziskového kulturního projektu - festivalu HornFest Praha v době covidu - Oupická, Anežka (2021)
Cílem bakalářské práce je popsat a zhodnotit pilotní ročník festivalu HornFest Praha a na základě toho navrhnout fundraisingový plán pro budoucí ročníky. Jsou definovány základní pojmy jako neziskový sektor, fundraising, fundraisingový plán. Dále jsou popsány jednotlivé právní formy neziskových organizací dle nového Občanského zákoníku. Práce se soustředí na hodnocení finanční stránky pilotního ročníku festivalu HornFest Praha a na základě vzniklých doporučení je navržen nový fundraisingový plán.