Návrh marketingového plánu Ruského střediska vědy a kultury - Bugaeva, Aurika; Hucková, Barbara, 1964-; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem bakalářské práce je vytvoření marketingového plánu pro Ruské středisko vědy a kultury, který by pomohl přilákat cílovou skupinu mladších spotřebitelů českého původu na kulturní akce instituce. V teoreticko-metodologické části práce je stručně objasněn význam kulturních center a představeno Ruské středisko vědy a kultury. Následně je popsán proces marketingového plánování a vysvětleno užití metod výzkumu a sběru dat. Praktická část je zaměřena na samotnou tvorbu marketingového plánu za použití situační analýzy, SWOT analýzy, dotazníkového šetření a určení marketingových cílů, marketingové strategie a marketingového mixu. V práci je aplikován smíšený výzkum, použité metody zahrnují rozhovor s pracovníkem instituce pro získání interních informací, dotazníkové šetření a studium dokumentů, které se dále analyzují marketingovými nástroji.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses