Strategická analýza firmy MONZAS, spol. s r. o. - Pešina, David; Krause, Josef, 1978-; Syrová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem bakalářské práce je provést strategickou analýzu společnosti MONZAS spol. s r.o. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou za využití literatury popsány nástroje a metody strategické analýzy. V praktické části jsou tyto metody jako například PESTLE analýza, Porterův model pěti sil, VRIO analýza a finanční analýza aplikovány na vybraný podnik. Výsledky analýzy jsou shrnuty v rámci SWOT analýzy. Závěr bakalářské práce obsahuje doporučení, která byla vytvořena na základě výsledků předešlých částí práce.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses