Intermodální přeprava v Rusku - Sagidullina, Aliia; Mervart, Michal, 1977-; Naghiyev, Farid; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Účelem této práce je analyzovat historický vývoj intermodální dopravy v Rusku, její ekonomický vývoj a závislost na politické situaci. V této práci budu uvažovat o několika důležitých aspektech ovlivňujících ekonomiku dopravy v Rusku a u jeho sousedů. Práce se skládá ze dvou částí, nejprve budou zváženy teoretické vedlejší problémy. Ve druhé části, v praktické, bude provedena analýza efektivity jednoho z nejdůležitějších uzlů mezinárodní dopravy, stanice Dostyk. Bude analyzována jeho propustnost a také ekonomický dopad na náklady na dopravu obecně. Kromě analýzy budou provedeny výpočty, jež nasměrují hledání vylepšení na tuto stanici a zlepší její fungování.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses