Analýza a návrh marketingové komunikace na Instagramu vybrané společnosti - Bedraev, Aznaur; Bartoš, Petr; Kalashnikov, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce je věnovaná analýze marketingové komunikace společnosti Rosebear Group s.r.o. na sociální síti Instagram. Jedním z hlavních cílů práce je zkoumání příležitostí, které nabízí platforma Instagram k naplnění marketingových cílů firmy. Na základě provedené analýzy pak budou navržena doporučení pro optimalizaci a zdokonalení marketingové komunikace dané firmy na Instagramu. Předmětem výzkumu této bakalářské práce je zjištění preferencí zákazníků a potenciálních zákazníků, kteří sledují Rosebear Group s.r.o. na Instagramu. V závěru jsou uvedené výsledky analýzy a doporučení.
Vedoucí práce: Petr Bartoš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses