Návrh a vývoj hry v enginu Unity - Strategie - Švejda, Jan; Syrovátková, Jana; Korčák, Jiří, 1994-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením prototypu 3D hry pro desktopové zařízení na operačním systému Windows. Tématika hry je budovatelská strategie. Hra je vyvíjena pomocí herního enginu Unity. Práce popisuje životní cyklus vývoje her. První část práce obsahuje teoretický postup pro životní cyklus her. Druhá část obsahuje praktickou část, kde se část navrhnutého postupu aplikuje. Závěr zhodnotí postupy a výsledek práce.
Vedoucí práce: Jana Syrovátková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses