Komunikace studentského spolku na sociálních sítích - Vach, Miloslav; Vondra, Zdeněk; Sklenák, Vilém, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na komunikaci studentského spolku 4FIS na sociálních sítích se zaměřením komunikační strategie na online studentské akce. Cílem práce je udržet fanouškovskou základnu, povzbudit ji k interakcím na sociálních sítích a účasti na pořádaných online kvízech. Úvod práce se zaměřuje na teoretické popsání marketingové komunikace a jednotlivých sociálních sítí Facebook a Instagram a jejich využití v praxi k propagaci. V další části je analyzován konkrétní spolek a jeho stav a průzkum konkurence daného prostředí. Důležitou součástí práce je také dotazníkové šetření s důrazem na kvalitativní část, které zjišťuje aktuální stav sociálních sítí studentského spolku, vztah studentů ke spolku a pořádání online akcí. Všechny získané poznatky jsou využity k aplikaci marketingového schématu See-Think-Do-Care, pomocí kterého je vytvořena obsahová a komunikační strategie. Strategie je následně nasazena a v závěru práce je zanalyzována její úspěšnost.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses