Dopady regulací, které byly vydány Evropskou unií ve vztahu ke COVID-19, na evropské finanční trhy - Halman, David; Pavelka, Tomáš, 1975-; Sirůček, Pavel, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato diplomová práce si klade za cíl analyzovat budoucí vývoj vybraných parametrů na území Evropy a USA ve vztahu ke krizi COVID-19. V teoretické části seznamuje čtenáře s úvodem do problematiky evropských finančních trhů a finančních trhů obecně. Dále se věnuje regulacím finančních trhů, ekonomickým a finančním krizím, poté konkrétně finanční krizi roku 2008 a finanční krizi COVID-19. Následně jsou v práci uvedeny použité metody pro analýzu, která je součástí praktické části. Na konci práce jsou interpretovány výsledky analýzy a potažmo tak budoucího vývoje zvolených parametrů.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses