Umění ve veřejném prostoru Prahy s případovou studií pomníků Kryštofa Kintery - Pavlů, Barbora (2021)
Teoretická část práce pojednává o veřejném prostoru, a především o umění ve veřejném prostoru, vývoji umění ve veřejném prostoru v České republice a jaké funkce může veřejný prostor plnit. Další část se zabývá procesem umístění uměleckého díla do veřejného prostoru v Praze. Součástí bakalářské práce je také praktická část – případová studie konkrétních děl ve veřejném prostoru Prahy od Krištofa Kintery, a to Bike to Heaven a Z vlastního rozhodnutí – Memento Mori.