Umění ve veřejném prostoru Prahy s případovou studií pomníků Kryštofa Kintery - Pavlů, Barbora; Kubaš, Mario, 1981-; Horňáková, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Teoretická část práce pojednává o veřejném prostoru, a především o umění ve veřejném prostoru, vývoji umění ve veřejném prostoru v České republice a jaké funkce může veřejný prostor plnit. Další část se zabývá procesem umístění uměleckého díla do veřejného prostoru v Praze. Součástí bakalářské práce je také praktická část – případová studie konkrétních děl ve veřejném prostoru Prahy od Krištofa Kintery, a to Bike to Heaven a Z vlastního rozhodnutí – Memento Mori.
Vedoucí práce: Mario Kubaš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses