Podnikatelský plán pro florbalovou akademii - Matoulek, Tomáš (2021)
Cílem bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán pro první pražskou florbalovou akademii svého druhu, ve kterém budou hráči individuálně rozvíjet své herní dovednosti s podporou florbalového mentora. Teoretická část popisuje základní strukturu a náležitosti podnikatelského plánu. Praktická část představuje plán propagace a tři varianty vývoje finančních toků na základě průzkumu cen vybavení a přijatelné ceny služby odvozené z průzkumu. Dotazníkové šetření bylo také použito k identifikaci zájmu o tuto službu a stanovení optimálního cenového rozpětí.