Podnikatelský plán pro florbalovou akademii - Matoulek, Tomáš; Mareš, Jan, 1986-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán pro první pražskou florbalovou akademii svého druhu, ve kterém budou hráči individuálně rozvíjet své herní dovednosti s podporou florbalového mentora. Teoretická část popisuje základní strukturu a náležitosti podnikatelského plánu. Praktická část představuje plán propagace a tři varianty vývoje finančních toků na základě průzkumu cen vybavení a přijatelné ceny služby odvozené z průzkumu. Dotazníkové šetření bylo také použito k identifikaci zájmu o tuto službu a stanovení optimálního cenového rozpětí.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses