Marketingová komunikace Slezského divadla v Opavě - Vojtková, Natálie (2021)
Tato bakalářská práce se věnuje marketingové komunikaci Slezského divadla v Opavě, kterou zkoumá pomocí kvantitativního výzkumu na studentech. Cílem práce je zjistit vztah stávajícího PR a marketingu a prodeje vstupenek. K dosažení toto cíle byla využita primární a sekundární data. Pomocí sekundárních dat z veřejně přístupných zdrojů došlo k analýze marketingové komunikace. Primární data byla získána na základě dotazníkového šetření, na které odpovědělo 198 respondentů studujících střední a vysoké školy. Výsledky ukazují, že nejvíce dotazovaných získává informace o Slezském divadle z webových stránek a plakátovacích ploch. V závěrečné části práce jsou formulovány návrhy na vylepšení marketingové komunikace.