Marketingová komunikace Slezského divadla v Opavě - Vojtková, Natálie; Šmíd, Ilja, 1952-; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se věnuje marketingové komunikaci Slezského divadla v Opavě, kterou zkoumá pomocí kvantitativního výzkumu na studentech. Cílem práce je zjistit vztah stávajícího PR a marketingu a prodeje vstupenek. K dosažení toto cíle byla využita primární a sekundární data. Pomocí sekundárních dat z veřejně přístupných zdrojů došlo k analýze marketingové komunikace. Primární data byla získána na základě dotazníkového šetření, na které odpovědělo 198 respondentů studujících střední a vysoké školy. Výsledky ukazují, že nejvíce dotazovaných získává informace o Slezském divadle z webových stránek a plakátovacích ploch. V závěrečné části práce jsou formulovány návrhy na vylepšení marketingové komunikace.
Vedoucí práce: Ilja Šmíd
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses