Trvalo udržateľné podnikanie a príprava podnikateľského plánu konkrétnej firmy - Tomášová, Alexandra; Džbánková, Zuzana, 1967-; Kaňková, Eva, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Hlavným cieľom mojej bakalárskej práce je priblíženie problematiky trvalo udržateľného podnikania, cirkulárnej ekonomiky v kontexte teórie firiem pre prípravu podnikateľského plánu vlastnej firmy s názvom REDizajn, ktorú máme v blízkej budúcnosti v pláne zrealizovať. Problematika trvalo udržateľného rozvoja je východiskom nápadu pre vlastné podnikanie a zároveň v modely cirkulárnej ekonomiky, v ktorom nastáva zmena výrobných procesov a spotreby materiálu, na ktorú sa budeme v rámci predmetu nášho podnikania primárne sústreďovať. Podstatou práce je zhromaždenie teoretických poznatkov a následne ich zapracovanie do podnikateľského plánu, ktorého súčasťou budú taktiež analýzy PESTLE, konkurencie a SWOT, vďaka ktorým budem schopná zhodnotiť situáciu pre konkrétny podnikateľský plán a možnosť jeho realizácie v blízkej budúcnosti.
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses