Strategická analýza společnosti Yves Rocher spol. s.r.o - Nikoliqi, Adelina (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou společnosti Yves Rocher spol. s.r.o. Cílem práce je identifikování klíčových faktorů určujících pozici podniku na trhu a návrh doporučení, která by společnosti pomohla navýšit její podíl na trhu. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část obsahuje popsané nástroje a metody strategické analýzy, které jsou následně aplikovány na podnik v části praktické. Výsledky této analýzy jsou podkladem pro budoucí směřování strategie podniku.