Strategická analýza společnosti Yves Rocher spol. s.r.o - Nikoliqi, Adelina; Boukal, Petr, 1962-2022; Dvořáček, Jiří, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou společnosti Yves Rocher spol. s.r.o. Cílem práce je identifikování klíčových faktorů určujících pozici podniku na trhu a návrh doporučení, která by společnosti pomohla navýšit její podíl na trhu. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část obsahuje popsané nástroje a metody strategické analýzy, které jsou následně aplikovány na podnik v části praktické. Výsledky této analýzy jsou podkladem pro budoucí směřování strategie podniku.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses