Ekonomické efekty revitalizace veřejného prostoru - Chovancová, Tereza; Lindner, Milan; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce je věnována tématu udržitelného rozvoje urbanizovaného prostoru s důrazem na socio-ekonomické efekty revitalizace a udržování kvality veřejného prostoru. Téma bude aplikováno na lázeňské město Luhačovice a místní veřejně dostupné lázeňské objekty, zejména pak kolonádu a halu Vincentka. Cílem práce bude posoudit úspěšnost a přínosy revitalizace objektu kolonády a její ekonomické důsledky jak pro provozovatele lázeňských objektů, společnost Lázně Luhačovice a.s., tak i pro město a další aktéry včetně samotných návštěvníků, obyvatel města a ostatních místních podnikatelů. V teoretické části budou vymezeny základní pojmy, bude představen koncept udržitelného rozvoje a jeho nástrojů v podmínkách České republiky. Praktická část bude zaměřena na město Luhačovice a identifikaci efektů plynoucích z provedené revitalizace klíčových veřejně dostupných součástí lázeňské infrastruktury v podobě kolonády a haly Vincentka.
Vedoucí práce: Milan Lindner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses