Organizace práce z domova a motivace zaměstnanců - Srbková, Anna; Říhová, Gabriela; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou práce z domova, konkrétně organizací práce z domova a motivací zaměstnanců. V teoretické části jsou rozebrány základní pojmy související s prací z domova, organizací a motivací. Na teoretickou část navazuje část praktická, která obsahuje dotazníkové šetření. Cílem bakalářské práce je navrhnout, dle dostupných zdrojů, nejúčinnější způsoby motivace zaměstnanců pracujících z domova. Výstupy práce budou užitečné zaměstnavatelům i zaměstnancům, kteří o ně budou mít zájem. Budou se tak moci zaměřit na lepší motivaci sebe sama, případně zaměstnavatelé na lepší motivaci svých zaměstnanců, a dále zvyšování své efektivity práce nebo efektivity práce svých zaměstnanců.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses