Destinační management a marketing Nymburka - Poláčková, Michaela; Dianová, Markéta; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit destinaci Nymburk spolu s činnostmi destinačního managementu včetně marketingových aktivit. Teoreticko-metodologická část práce má za úkol vymezit pojmy destinační management, marketingový management a cestovní ruch a stanovit metody práce. Poznatky z rešerše literatury jsou aplikovány v navazující praktické části na destinaci Nymburk. V této části práce je destinace Nymburk nejprve představena a poté zhodnocena na základě dotazníkového šetření a SWOT analýzy. Následuje deskripce destinačního managementu a marketingu Nymburka prostřednictvím informací získaných z polostrukturovaného rozhovoru poskytnutého od vedoucí Odboru kultury a památkové péče Mgr. Markéty Tomčíkové, z marketingových nástrojů a rešerše sekundárních dat. V závěru práce jsou zodpovězeny výzkumné otázky a formulována doporučení vedoucí ke zlepšení pozice destinace v oblasti cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Markéta Dianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses