Optimalizace výrobního procesu v podníku Kittfort Praha s.r.o. s využitím průmyslu 4.0 a cirkularní economie - Semiusova, Bohdana; Svobodová, Hana, 1961-; Martínez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato práce se zabývá optimalizací výrobního procesu ve firmě Kittfort Praha s. r. o. pomocí využití nástroje průmysl 4.0 a cirkulární ekonomiky. Cílem práce je analyzovat všechny fáze výroby konkrétního produktu v prezentované společnosti. Práce bude popisovat a zkoumat proces v hlavní výrobní hale a v přidružených skladovacích a distribučních centrech. Práce hledá slabá místa zvyšující ztráty společnosti, a následně navrhuje řešení pro efektivnější výrobu. Vzhledem k tomu, že společnost prochází procesem modernizace, bude posouzena také její schopnost implementovat všechny inovace a úspěšně je využívat. V rámci tohoto procesu si společnost Kittfort přála využít výhod, které poskytuje průmysl 4.0 a cirkulární ekonomika, jako je digitalizace, Big data, Internet of Things, interakce člověk-stroj, získávání energie, ekodesign, průmyslová symbióza, sdílená ekonomika, 3R principy, Cradle to Cradle. Všechny vytvořené návrhy budou následně poskytnuté společnosti.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses