Vývoj vybraných spořících a úvěrových možností domácností - Martínková, Karolína; Radová, Jarmila; Palán, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá vybranými spořícími a úvěrovými možnostmi domácností. Cílem práce bylo zachycení jejich vývoje v čase. Ze spořících produktů je popsáno doplňkové penzijní spoření, následně je jakožto kombinace spoření a úvěru zkoumáno stavební spoření. Druhá polovina práce je zaměřena na produkty čistě úvěrové. Zde jsou popsány vybrané spotřebitelské úvěry, zvláštní zřetel je brán na úvěry hypoteční. Vybrané produkty jsou sledovány především za období posledních deseti let.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses