Implementace CSR v příspěvkové organizaci Národní divadlo - Hertlová, Simona (2021)
Cílem práce je na základě analýzy dostupných informací poskytnutých organizací a z výzkumného šetření realizovaného autorkou práce zjistit stav implementace konceptu CSR do činnosti Národního divadla a navrhnout další postup implementace v souladu s normou ISO26000 s přihlédnutím ke specifikům kulturní instituce. Výstupy bakalářské práce budou využitelné pro samotnou instituci, mohou být využity i v obdobných kulturních institucích v České republice.