Implementace CSR v příspěvkové organizaci Národní divadlo - Hertlová, Simona; Müllerová, Jana; Válek, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem práce je na základě analýzy dostupných informací poskytnutých organizací a z výzkumného šetření realizovaného autorkou práce zjistit stav implementace konceptu CSR do činnosti Národního divadla a navrhnout další postup implementace v souladu s normou ISO26000 s přihlédnutím ke specifikům kulturní instituce. Výstupy bakalářské práce budou využitelné pro samotnou instituci, mohou být využity i v obdobných kulturních institucích v České republice.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses