Online distribuce audiovizuálních děl v České republice se zaměřením na video on demand služby a neformální distribuci - Slezáková, Michaela; Hanzlík, Jan, 1979-; Kochová Roubíčková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce se bude věnovat tématu online distribuce audiovizuálních děl. Zaměřovat se bude na chování spotřebitelů online distribuce filmů na českém trhu, konkrétně poté na video on demand služby a dále na neformální distribuci. Teoretická část popíše audiovizuální pole v České republice se zaměřením na VOD služby a související legislativu. Praktická část bakalářské práce se pokusí pomocí dotazníkového šetření zodpovědět otázku, proč je procentuální podíl uživatelů VOD služeb v populaci ČR relativně nízký a v kontextu EU jeden z nejnižších.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses