Vliv polohy kina v kontextu města na jeho návštěvnost - Slezáková, Barbora; Hanzlík, Jan, 1979-; Kochová Roubíčková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce se věnuje tématu návštěvnosti kin v České republice. Práce bude zkoumat zejména vliv polohy kina a dále i jiných faktorů na jeho návštěvnost. V teoretické části se zaměří především na infrastrukturu kin v České republice, její vývoj a rozmístění kin na našem území. Dále se práce zabývá hlavními faktory ovlivňujícími návštěvnost kina. Kromě již zmíněného se zabývá klasifikací kin v ČR a bližší charakteristikou a porovnáním multikin a kin artových. Praktická část bakalářské práce bude věnována analýze preferencí návštěvníků kina, a to zejména v kontextu jeho polohy, která bude provedena prostřednictvím dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses