Přímé bankovnictví a jeho produkty - Kotyzová, Eliška; Kučerová, Adéla; Vacek, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce je zpracována na téma „Přímé bankovnictví a jeho produkty“. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, teoretické a praktické. Teoretická část je zaměřena na popis přímého bankovnictví, jeho historický vývoj, sleduje rozvoj jednotlivých bankovních produktů a základní formy přímého bankovnictví. Praktická část formou dotazníkového šetření zjišťuje míru využívání internetového bankovnictví, složení skupiny jeho uživatelů dle jejich identifikačních údajů a z hlediska jejich poptávky. Druhá oblast pak následně analyzuje a poskytuje přehled o jednotlivých nabízených produktech a službách vybraných bank. Hlavním cílem práce je vytvořit ucelený pohled na přímé bankovnictví v České republice z hlediska jeho uživatelů i bank, porovnat rozsah nabízených konkrétních služeb u bankovních domů a vše následně zhodnotit.
Vedoucí práce: Adéla Kučerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses