Dopravní systém Kyrgyzstánu - Ergasheva, Fatima; Rathouský, Bedřich; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této práce je analyzovat dopravní systém Kyrgyzstánu. V první části práce je představena Kyrgyzská republika, jsou popsány její geografické charakteristiky, včetně územně-správního členění, je přiblížena i demografie, která obsahuje migraci a mezinárodní pozici. Taktéž je charakterizována současná socioekonomická situace státu. Ve druhé části práce jsou posuzovány různé dopravní obory, jejichž vliv v Kyrgyzstánu je rozhodující, a to jak v nákladní dopravě, tak v osobní dopravě. Dále je pro každý dopravní obor provedena SWOT analýza, na jejímž základě byla poskytnuta doporučení ke zlepšení stavu dopravního systému země. V závěrečné části práce jsou také zmíněny klíčové informace o současném stavu dopravního systému Kyrgyzské republiky.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses