Péče o veřejnou zeleň na příkladu pražské čtvrti Troja - Veselá, Barbora; Kouba, Vojtěch, 1983-; Novák, Zdeněk, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou obnovy zelených ploch ve městě. Popisuje možnosti obnovy a zachování veřejné zeleně jako nedílnou součást udržitelného rozvoje a zvyšování kvality života ve městech. Cílem výzkumu je najít vhodné využití konkrétního nevyužívaného místa, třešňového sadu v pražské Troji. K tomuto účelu bylo provedeno dotazníkové šetření mezi uživateli tohoto území a byly zjištěny jejich preference. Na základě získaných poznatků a zvážení všech možností byl v rámci zachování veřejně dostupné zeleně v co největší míře navržen způsob obnovy ovocného sadu.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses